torstai 15. tammikuuta 2015

Asuntopostaus, viimeinkin!

Ja viimeinkin sain aikaiseksi ottaa kuvat tätä postausta varten! Onnekseni tällä kertaa valo myös suosi minua, täällä on nimittäin ihanan valoisaa. Joten, aloittakaamme esittelykierros pikkukaksioomme! Ja tästähän esittelystä tuleekin pitkä.

Keittiö on ehkä mun lempparini koko meidän kämpästä. Tykkään siitä, ettei se ole erillinen koppi/huone, vaan siinä on tuo tiski, joka tuo avaruutta ylipäätään koko asuntoon. Siinä on myös niin paljon tilaa, että ruoanlaitto sujuu ongelmitta. Keittiön ainoa miinuspuoli on palohälytin, joka on asetettu eteisen kattoon - se alkaa piippaamaan myös lämmöstä: laitan uuniin ruokaa, uunin luukku on liian kauan auki ja hälytin alkaa ulisemaan heti. Ja auta armias, jos vaikkapa jotain maustetta on vähäsen kärvähtänyt leivinpaperille. Siksipä meillä laitetaan uuniin ruokaa toimintasuunnitelman kanssa: Joonas laittaa ruoan uuniin ja minä huiskin lehdellä palohälyttimen alla.

asuntopostaus 012 asuntopostaus 015 asuntopostaus 014 asuntopostaus 017

Eteinen on pikkuinen ja varsinkin tuo väliovi tuottaa hankaluuksiä välillä, jos avaa sen samaan aikaan, kun yrittää saada kenkiä jalkaan. Saatiin tuollainen kenkäkaappi, mihin mahtuu kengät ongelmitta eivätkä kengät ole tientukkeena lattialla. Hommattiin myöskin tuollainen kuramatto tuohon oven eteen, ettei kuraa ja hiekkaa siirry puulattialle. Ainoa miinuspuoli eteisessä on se, että vessanovi on tietenkin ihan vieressä - kun tulet suihkusta, kaikki hiekka jää jalanpohjiin. Eteisen ja olohuoneen välimaastossa on avonaulakko ja säilytyskaappeja.

asuntopostaus 018 asuntopostaus 023

Kylpyhuone on ihanan tilava. Pesukone mahtui ongelmitta ja tilaa jäi silti todella mukavasti eli suihkussa pystyy olemaan ihan kunnolla eikä tarvitse ängetä itseään pieneen tilaan. Peilikaappi on iso ja tilava. Rakastan meidän lavuaaria - se on jotenkin niin ihanan laakea ja hieno. Sauna on pikkuinen, mutta toimiva kokonaisuus.

asuntopostaus 024 asuntopostaus 025 asuntopostaus 026 asuntopostaus 027 asuntopostaus 029

Olohuone/ruokailutila on paikka, jossa tulee tietenkin vietettyä eniten aikaa. Olkkarissa on tietokone ja televisio sekä tietenkin sohva ja nojatuoli. Nojatuoli on Joonaksen tyyssija ja minä istutan sohvaa. Rakastan meidän ruokapöytää ja -tuoleja, tykkään niistä hirveästi, koska tuolit ovat kevyet ja pehmeät. Olkkarista on käynti suurelle parveekkeelle - liian suurelle, jos minulta kysytään.

asuntopostaus 030 asuntopostaus 032 asuntopostaus 034 asuntopostaus 035

Makuuhuone on aika pikkuinen, mutta onneksi sänky mahtui sinne hyvin. Joonaksen puolella sänkyä on yöpöytä ja minun puolellani vaatekaapit. Tykkään myös siitä, että ikkunoiden edessä on pikkuiset tasot, joille voi laittaa jotakin.

asuntopostaus 038 asuntopostaus 039 asuntopostaus 041 asuntopostaus 042

Siinäpä meidän asuntomme kokonaisuudessaan - tämä alkaa toden totta tuntumaan kodilta!

3 kommenttia:

  1. Teillä on ihana pikku asunto, niin kodikas :)

    VastaaPoista
  2. Oi Emppu kuin ihanan näkönen kämppä!! :) Muutenki ihan sika mahtava blogi mitä oonki omassa hiljaisuudessani seuraillu mut nyt oli pakko uskaltautua kommentoimaan ja liittyä viralliseks lukijaks :D Linkkaampa myös mun blogin jos haluut vilkasta ja antaa vinksuja tämmöselle amatöörille

    http://livin-thedream.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti, Laura! :) Uu, meen tottakai katsomaan!

      Poista

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)