lauantai 28. kesäkuuta 2014

Hyviä blogeja sadepäivien varalle!

 Olen ainakin itse huomannut, että joskus en jaksa lähteä etsimällä etsimään blogeja vaan tarvitsisin läjän hyviä blogeja yhdestä paikasta, jotta voisin vain avata jokaisen omaan välilehteensä ja ryhtyä selailemaan. Päätin siis helpottaa teidän samanlaisten "laiskimusten! sadepäiviä, joten listasin tähän postaukseen omia suosikkejani :)

kjghisdhuisdh58

Linda Manuella - Mun mielestä Lindalla on niin loistava elämänasenne ja ihanan positiivinen tyyli kirjoittaa, etten voi muuta kuin kehua häntä ja hänen blogiaan. Olen koukuttunut täysin ja odotan aina uutta postausta. :)

Aysen Superdieetti - Löysin Aysen blogin vasta, kun näin hänen Superdieetti-jaksonsa televisiosta. Ihailen hänen motivaatiotaan ja itsekuriaan sekä hänen positiivista elämänasennettaan.

HAIDI - Heidin blogi on aina niin ihanan piristävä ja pirteä, etten voi koskaan lukea hänen blogiaan hymyilemättä. Hän on myös aivan älyttömän taitava valokuvaaja, joten kuvat ovat aivan huippulaatua!

Kertu Paulus - Kertu on niin älyttömän kaunis, etten voi muuta kuin ihailla. Hänellä on loistava tyylitaju ja hänen postauksensa ovat aina mielenkiintoisia. Hänenkin postauksiaan odotan aina innolla - kauneudenhoitopostaukset ovat aivan huippuhyviä! 

Vanilla Fairytales - Niin ihanan tyttömäinen blogi - tykkääntykkääntykkään! Ihania kuvia, jotka saavat ostoshalun kasvamaan potenssiin tuhat. Ihana blogi! 


kjghisdhuisdh

Steffit - Tätä blogia oon seuraillutkin jo aika kauan ja tykkään Steffin asenteesta elämään. Hän suhtautuu aina niin ihanan intohimolla mihin ikinä ryhtyykään enkä voi muuta kuin hattua nostaa hänelle.


Under my umbrella -Sara on niin ihastuttava ja sympaattinen. Hänen bloginsa on täynnä hyväntuulisuutta, hymyä ja elämäniloa. Blogissa on paljon hyvälaatuisia kuvia, jotka ovat upeita. Pidän valehtelematta jokaikisestä Saran tekemästä postauksesta.



Asking for trouble - Pinjan blogi on niin suloisen sympaattinen. Hänen blogitekstinsä saavat aina hymyilemään. Aivan ihana!



Ihana - Ihanaa olen seuraillut jo parisen vuotta, enkä ole kyllästymässä. Jälleen yksi niin ihana blogi, etten kestä.



4 kommenttia:

  1. Oih, kiitos paljon tästä!:)

    VastaaPoista
  2. Voih, ihanasti sanottu. Kiitos.

    x Steffi

    VastaaPoista
  3. sori mainostus, mutta olisi kiva kos kävisit kurkkaamassa: http://saralindbohm.blogspot.fi/?m=1

    VastaaPoista

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)